Qdisplay

Partner in digitale schapcommunicatie

Qdisplay is specialist in digitale beprijzing door middel van elektronische prijskaartjes. Zij hebben jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van digitale schapcommunicatie. Wilt u het prijskaart systeem bekijken om een idee krijgen hoe het werkt en welke voordelen het systeem met zich meebrengt? Bel of mail ons gerust voor een afspraak.

Ons installatie team staat voor u klaarlogo10x10 zonder-001


“Wij hebben Nexxtore leren kennen als een innovatieve en prettige partner om mee samen te werken. Onze producten sluiten perfect op elkaar aan en helpen de klant meer waarde te creëren voor zijn winkel. Qdisplay zal er alles aan doen om Nexxtore's concept kracht bij te zetten middels onze digitale schapcommunicatie”

Bill Megens, Directeur Qdisplay
Prijskaart revolutie

Digitale prijskaarten zijn sinds kort aan een opmars begonnen in Nederland. Steeds meer retailers, zoals de Media Markt, zien de voordelen hiervan in. Dit biedt hen de mogelijkheid snel in te spelen op prijswijzigingen bij de concurrent. Voor een tankstation gaan de mogelijkheden zelfs nog veel verder. Benieuwd hoever? Vraag gratis een Quickscan aan.SmartTag HD familyklein


Snel en betrouwbaar de juiste prijs op het schap

Met digitale prijskaarten zijn omslachtige prijswijzigingen en verkeerde prijsinformatie verleden tijd. De digitale prijskaarten van Qdisplay werken met infra rood waardoor prijswijzigingen in een fractie van een seconde worden doorgevoerd.

Scroll to Top