Nexxtpromotions Neem de regie over uw promoties

klokagendapng

De juiste promotie op het juiste moment

Nexxtpromotions stelt u in staat om gericht te adverteren. Zo krijgt uw klant een aanbieding die voor hem/haar relevant is en stijgt uw omzet, win-win! Met onze software stelt u eenvoudig promoties in voor de komende periode. Zodoende heeft u hier geen omkijken meer naar en zijn uw promoties altijd up-to-date.
Hogere attentiewaarde met video's

Het is bekend dat klanten in zeer korte tijd verleid moeten worden als zij uw shop betreden. Bewegende beelden hebben 182% meer kans om gezien te worden dan stilstaande beelden. Advertenties gecombineerd met video’s op onze schermen helpen u de aandacht van uw klanten te trekken.

Nexxtpromotionsdisplay schuin aanzicht2

Geavanceerde stijlvolle displays

Waar traditionele displays werken met een ingebouwde pc, worden onze displays draadloos aangestuurd via Wi-fi en hebben een ingebouwd flash geheugen. Deze techniek bespaart u niet alleen veel energie, het is ook betrouwbaarder, zorgt voor een slanke behuizing en maakt uw schermen flexibel te plaatsen in uw winkel. U kunt bij ons kiezen uit diverse afmetingen en uitvoeringen.
Eenvoudig en snel promoties instellen

Met onze software ontwerpt u in een handomdraai prachtige promoties. Automatisch in uw eigen huisstijl. Het systeem zorgt er vervolgens voor dat ze op het juiste moment op de displays in de juiste winkel worden getoond. U zult verrast zijn van uw creativiteit.

promotieeditenscreen-capture3

Bespaar op ontwerp- en drukkosten

Jaarlijks wordt er veel geld besteed aan het ontwerpen van reclame. Met Nexxtpromotions kan iedereen eenvoudig zelf promoties ontwerpen. Dit is niet alleen erg leuk, het bespaart ook veel kosten en papier!
Beheer uw promoties centraal

Indien u meerdere winkels heeft, is een bijkomend voordeel dat u promoties centraal voor alle vestigingen kunt beheren. U kunt zelfs promoties afstemmen per locatie voor een optimaal effect. Maar denk ook eens aan het verhuren van advertentieruimte in uw netwerk. Wij denken graag met u mee voor een optimaal resultaat.

screen-capture-14 

Ook benieuwd hoeveel meer u kunt verdienen?

 

Vraag vrijblijvend een Quickscan aan en ontdek het
potentieel van uw winkel(s)!

quickscan1

Scroll to Top