Nexxtpricing Slim prijzen voor iedereen toegankelijk

optimale prijs

 

Meer winst door een optimale prijs

Nexxtore's software berekent voor elk van uw producten de prijs waarbij u de meeste winst behaald, toegespitst op elk van uw winkelvestigingen. Hierdoor bent u verzekerd van de slimste prijzen. Stop met gokken naar de beste verkoopprijs en start met verdienen! 

Een frisse en moderne schapuitstraling

Om de slimste prijzen eenvoudig aan uw klanten te communiceren, leveren wij in ons totaalpakket ook digitale prijskaarten. Naast het praktische nut is dit een elegante manier om uw prijzen te communiceren aan uw klanten. Onze software werkt samen met diverse merken digitale prijskaarten. Heeft u al digitale prijskaarten? Vraag ons naar de mogelijkheden!

M&M schap3iStock_000018976576_Small2

Altijd de correcte prijs op het schap

Uit onderzoek is gebleken dat verkeerde prijsinformatie de 4 na grootste ergernis is van uw klanten. “Domme vragen moeten stellen”, zoals vragen naar de prijs, staat zelfs op nummer 2. Digitale prijskaarten zijn altijd automatisch up-to-date met de actuele prijs en bespaart u en uw klanten dus een hoop ellende.
Centrale aansturing van uw prijzen per vestiging

Indien u een netwerk heeft met meerdere tankshops, kunt u door middel van onze software vanuit een centrale plek uw prijsbeleid beheren. Onze software kan op basis van uw prijsstrategie en doelstellingen de prijzen berekenen per vestiging, opdat de prijs altijd goed aansluit bij de lokale omstandigheden per shop.

centraalprijsbeheerpuzzel

 

Naadloze integratie met uw backoffice systeem

Nexxtore's software is een perfecte aanvulling op uw bestaande backoffice systeem. Wij werken samen met diverse leveranciers. Vraag ons naar de mogelijkheden! 

Ook benieuwd hoeveel meer u kunt verdienen?

 

Vraag vrijblijvend een Quickscan aan en ontdek het
potentieel van uw winkel(s)!

quickscan1

Scroll to Top